Ingrediente
250g rosii cherry taiate in doua, 8 catei usturoi in coaja, 1 crenguta mare frunze oregano proaspete sau 1 lingurita oregano uscat, 120 g panceta sau bacon, 2 bucati piept de pui sau 2 pulpe mari, 1 cana masline negre,1 pahar vin sec, piper negru, ulei de masline, cascaval sau parmezan ras si busuioc proaspat pentru servit.
Mod de preparare
Intr-o tava asezam rosiile cherry; printre ele punem si cateii de usturoi intregi in coaja, baconul taiat fideluta, presaram frunzulitele de oregano si stropim cu ulei de masline.
Dam tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Intre rosii facem loc la bucatile de pui, presaram si maslinele intregi.Adaugam vinul. Condimentam cu sare si piper, mai stropim cu putin ulei de masline.
Dam din nou la cuptor pentru 30-45 de minute sau pana cand puiul este frumos rumenit.