Modul de preparare:
Fructele de mare le decongelezi prin soc termic, apoi le lasi la scurs.
Cand sunt scurse, sarezi, piperezi si marinezi cu zeama de lamaie.
Amestecul chinezesc de legume il calesti pe foc mare, in ulei de masline , 2-3 minute.
Adaugi fructele de mare si mai tii pe foc 5 minute.
Amesteca ceapa si usturoiul taiate marunt cu sare si piper si cu fructele de mare cu amestec de legume chinezesc.
Aranjeaza totul intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei de masline.
Dai la cuptor pentru 20- 30 minute.
Servesti cald cu marar taiat marunt presarat pe deasupra si felii de lamaie.
Ingrediente :
500 g fructe de mare COSTIANA
400 g amestec de legume chinezesti (gasesti la supermarket, congelat)
4 catei de usturoi
1 ceapa mica rosie
1 lamaie
1 legatura de marar verde
ulei de masline
sare, piper
Timp de preparare:50 minute